Η περιοχή της Β. Εύβοιας με τα καταπράσινα και πλούσια βουνά της έχει χαρακτηριστεί σαν τοπίο των Άλπεων. Για τους επισκέπτες που έχουν σαν σκοπό τους την περιήγηση του τόπου που επισκέπτονται, έχουμε μια πλειάδα προτάσεων σε όσα αφορούν τις επισκέψεις τους στην Βόρεια Εύβοια με ορμητήριο το ξενοδοχείο μας.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας να σας παρέχει κάθε πληροφορία για τον καλύτερο σχεδιασμό της εκδρομής σας. Μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής είναι τα μοναστήρια του Αγ. Γεωργίου σταΉλια, του Οσίου Δαυΐδ στις Ροβιές, το μουσείο της Φ. Ιστορίας στην Ιστιαία, το Λαογραφικό Μουσείο του Αγίου, τα άλογα στις Καματριάδες, η Παναγία Ντινιούς, το υδροχαρές του Αγίου Νικολάου στα Κανατάδικα, ενδια- φέρουσες διαδρομές πεζοπορίας και ο πύργος του Δροσίνη στο Αρτεμίσιο.

Η περιοχή προσφέρεται για θαλάσσιασπορ, καθώς επίσης και για ιππασία από τον Ιππικό της Όμιλο. Καθημερινά δρομολόγια από Αγ. Κων/νο για Αιδηψό, Ν. Πύργο, Σκιάθο και Σκόπελο θα σας διευκολύνουν στις εξορμήσεις σας.


 

 

 

 


The area with its green and majestic mountains, once described as “A part of the Alps, but with better weather conditions”, is well, worth discovering. The Staff of the reception will gladly help you to plan your trip.

Other sites worth seiing in the areinclude the two Monasteries (Ag.Giorgos Ilia and Osiou David), the Museum of Natural History and the house of Drissini (Famous Greek poet).

Bicycle & Motorcycle rental and horse riding are available in the area.

Daily boat trips are available from Ag.Konstantinos to Edipsos, New Pyrgos,Skiathos and Skopelos