Το ΡΟΔΟΝ Hotel βρίσκεται ακριβώς στο μέσον της απόστασης που χωρίζει την Ιστιαία από την Αιδηψό, χτισμένο κατά μήκος μιας υπέροχης αμμουδιάς των ανεπανάληπτων βορειοευβοϊκών ακτών, ακριβώς κάτω από τους πρώτους λόφους του πανέμορφου και καταπράσινου Τελέθριου.

Το ΡΟΔΟΝ που μπορεί να θεωρηθεί δίκαια το ωραιότερο αλλά και πληρέστερο ξενοδοχείο της περιοχής, έχει το εξαιρετικό προνόμιο να είναι χτισμένο ακριβώς πάνω σ’ αυτή την αμμουδιά με το κύμα να φθάνει κυριολεκτικά στην αυλή του.


RODON hotel is located on one of the beautiful beaches oh the North Evian coast in N. Pyrgos.

It is easy to understand why the hotel is considered one of the most beautiful in the area, with the waves of the sea reaching, literally, its backyard.

The pure essence of Greece awaits you!

Η περιοχή της Β. Εύβοιας με τα καταπράσινα και πλούσια βουνά της, έχει χαρακτηριστεί σαν τοπίο των Άλπεων.

Για τους επισκέπτες που έχουν σκοπό τους την περιήγηση του τόπου που επισκέπτονται, έχουμε μια πλειάδα προτάσεων σε όσα αφορούν τις επισκέψεις τους στην Βόρεια Εύβοια, με ορμητήριο το ξενοδοχείο μας.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας να σας παρέχει κάθε πληροφορία για τον καλύτερο σχεδιασμό της εκδρομής σας.

Μερικά απο τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής είναι τα μοναστήρια του Αγ. Γεωργίου στα Ήλια, του Οσίου Δαυίδ στις Ροβιές, το μουσείο της Φ. Ιστορίας στην Ιστιαία και ο πύργος του Δροσίνη στο Αρτεμήσιο.

Η περιοχή προσφέρεται για θαλάσσια σπορ, καθώς και για ιππασία απο τον Ιππικό της Όμιλο.

Καθημερινά δρομολόγια απο Αγ. Κωνσταντίνο για Αιδηψό, Ν. Πύργο, Σκιάθο και Σκόπελο θα σας διευκολύνουν στις εξορμήσεις σας.

Περισσότερα...
 

 

Το ήσυχο χωριό του Ν. Πύργου θα σας δώσει την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος και την ρουτίνα.

Μικρές οικογενειακές ταβέρνες και μπαρ υπάρχουν κατά μήκος της παραλίας και αγορά στον κεντρικό δρόμο. .

Η παραλία του Νέου Πύργου είναι μια αρκετά μεγάλη παραλία με άμμο στην ακτή και άμμο και διάσπαρτα κάποια βράχια μέσα στο βυθό.

Είναι μια καθαρή παραλία που τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αρκετό κόσμο.